Ürünün özelliği; Enzymatic / CA Bitki yapraklarından elde edilen GLUKONAT ile şelatlı olup sistemik bir kalsiyumdur. Bitkinin hücre duvarına zarar vermeden kolayca alınanbilen bir formülizasyona sahip monekül yapısı küçüktür. Yüksek oranda ve tamamen çözünür. Kalsiyum yanı sıra bitki için çok önemli Bor elementini içerir. Bitki tarafından hızla ve kolayca alınır. Meyve ve bitki dokusunu güçlendirir. Stres koşulları altında bitkide hormonal dengeyi sağlar. Meyvede yumuşama hissedilince sertleşmeyi sağlar. Armut ve elmada acı benek hastalığını önler. Domatesde çiçek burnu çürüklüğünü önler. Çiçek ve meyve tutumuna katkı sağlar. Çatlamalara karşı korur. Hastalıklara karşı direnç kazandırır.
UYARILAR Önce etiketi okuyunuz evde kullanmayınız. Çocuklardan, gıda ve hayvan yemlerinden uzak tutunuz. Çıplak elle dokunmayınız. Bitki koruma ürününün buhar ve/veya zerrelerini solumayınız. Bitki koruma ürünü uygulanmış sahaya 3 gün /saat insan ve hayvan sokmayınız. Kullanılan bitki koruma ürününün boş ambalajın dörtte birine kadar temiz su koyarak iyice çalkalayınız. Çalkalama suyunu ilaçlama tankına boşaltınız. Bu işlemi üç kez tekrarlayınız. Tavsiye edilen ürünlerin dışında kullanılması kesinlikle yasaktır. Kuru ve serin bir yerde muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Ani ısı değişimlerinden koruyunuz. Yanlış uygulama veya yanlış muhafaza koşullarından doğabilecek sorunlar firma garantisi ve firma sorumluluğunda değildir.
pH Düzenleyici; İlaçlama suyunun pH’sını düşürerek ilaç ve gübrenin olumsuz koşullardan etkilenmemesini ve ilaçlama suyu pH’sını optimum değerde tutulmasını sağlar.
Bitki yapraklarından elde edilen GLUKONAT ile şelatlı olup sistemik bir kalsiyumdur. Bitkinin hücre duvarına zarar vermeden kolayca alınanbilen bir formülizasyona sahip monekül yapısı küçüktür. Yüksek oranda ve tamamen çözünür. Kalsiyum yanı sıra bitki için çok önemli Bor elementini içerir. Bitki tarafından hızla ve kolayca alınır. Meyve ve bitki dokusunu güçlendirir. Stres koşulları altında bitkide hormonal dengeyi sağlar. Meyvede yumuşama hissedilince sertleşmeyi sağlar. Armut ve elmada acı benek hastalığını önler. Domatesde çiçek burnu çürüklüğünü önler. Çiçek ve meyve tutumuna katkı sağlar. Çatlamalara karşı korur. Hastalıklara karşı direnç kazandırır.